Boeking

Hoe werkt de boeking en wanneer moet ik betalen

De boeking wordt door u uitgevoerd door het invullen van alle benodigde gegevens. In de agenda worden de door u aangemelde dagen gereserveerd. De reservering gaat via email naar ons kantoor en de bevestinging wordt aan u verstuurd. u wordt verzocht om de helft van de totale reservering te voldoen en 4 maanden voor de aankomstdatum het restant. Totdat de (aan)betaling bij ons binnen is heeft de reservering een pending karakter hetgeen betekend dat die nog kan worden gecanceled, uiteraard met terugbetaling van de totaal betaalde som. Maakt u gebruik van de betaling via Paypal of Ideaal dan is de reservering direct compleet. Kan dus door ons niet gecanceled worden, bijzondere omstandigheden uitgezonderd.

Uw gastheer

Nicolaas J.L. Baars is bijzondere man die altijd klaar staat voor zijn gasten. In zijn carriere heeft hij veel functies bekleed in hotel en restaurant sector. Curacao en zijn geliefde woning liggen hem na aan het hart.

Uw hostess

Ivette van de Velden is een hardwerkende eventmanager die naast veel kenneis van het eiland ook goed is in het verzorgen van festiviteiten. Ze weet als geen ander sfeer te maken voor haar gasten

Algemene dienst

Jason is altijd bezig, Het is voor hem een uitdaging om alle techniek optimaal te laten functioneren. Bij calamiteiten is hij op zijn best en voor de meest voorkomende storingen weet hij een snelle oplossing .

1 reactie op “Boeking”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *