De stranden van Curacao zijn adembenemend.

Curacao heeft meer dan 40 verschillende stranden en kustgebieden, elk met een eigen karakter. Een dagje foto’s maken kan een enerverende belevenis zijn. Van serene rust naar knallende golven die hoog opspatten en de zoutkristallen als uit een spuitbus verstuiven.

Sheta Boka

Let op,

Curacao is een van de eilanden in ons koningkrijk dat een zelfstandig bestuur heeft. Oude tradities leven nog steeds. De moderne ontwikkeling in onze wereld gaat aan de aandacht van sommige inwoners voorbij. Dat geldt ook omgekeerd. De grootste maatschappijen zijn niet erg ver geintregreerd in ons kleine eiland. Bijvoorbeeld een bedrijf als Google heeft zijn zaken voor het eiland niet op orde. Als u dus volledig vertrouwd op Google maps als vertrouwd medium, komt u bedrogen uit. Hele gebieden staan niet geregistreerd in Google maps. Om onze woning te vinden heeft u dus een andere map nodig of gebruik de routebeschrijving.!

TIP, zoek in Google maps naar ’34WQ+M4 Curacao’ in Satalite view, gevonden?

De informatie die onder de bovenstaande knoppen staat is voor u van belang, Bekijk ze voordat u naar Curacao komt !

Een beetje meer practische tip gaat over de telefoon. Tui biedt haar reizigers de mogelijkheid om de telefoon op te laden via de USB poort op het bedieningspaneel. Vergeet echter niet om een oplaad draadje mee te brengen en controleer of uw telefoon geladen wordt.