Auto huren op Curacao

autohuur
Nieuwste modellen

Het is moeilijk om een goed advies te geven omdat op Curacao heel veel autoverhuurders zijn, als we echter de studenten auto’s en de onverzekerde auto’s buiten beschouwing laten, kan ik als volgt samenvatten.
Een kleine huurauto met airco kan worden geleverd va 75 ANG met w.a. verzekering en halen en brengen naar het vliegveld. Dat laatste is facultatief, dwz. u moet het tevoren afspreken. Uitbreiding naar allrisk kost 25,00 ANG per dag.
GH Car rentals Mahokstraat 3 Willemstad tel: 05999 510-1556, 461 8384, 465 8384
Deze verhuurder ligt op de route naar de woning, hoek caracasbaai-weg en mahokstraat
www.gh-autoverhuur.nl
Ze zijn geopend tot 18:30 uur, vanaf het vliegveld naar de verhuurder, papieren invullen en tekenen, dan zelf door naar de locatie van de woning.

Op het vliegveld is al een scala aan verhuurders,

Herz   kleine auto met airco Wa verzekerd                            $ 55 per dag

Budget Rental

Avis aviscuracao.com 

Diverse verhuurders kleine auto met airco 12 dagen all risk          $ 70 per dag Let wel, goedkoper ga je best vinden maar GH Rentals heeft elk jaar nieuwe auto’s en ik kan ze aanbevelen. Ze houden zich aan de afspraken. Een kleine auto huren op het vliegveld heeft als nadeel dat er vaak te weinig ruimte is voor bagage, we vragen u toch om ons te berichten bij aankomst, eventueel bieden wij afhaalservice. Afhaalservice; Wij kunnen u ophalen vanaf het vliegveld in een 4 persoons auto met voldoende ruimte voor de bagage. Kosten euro 30,00 Bij interesse kan de auto tevens gehuurd worden, wa verzekerd 30 euro per dag. Ford Explorer automaat. 4L Borgsom 500 euro, Eigen risico 300 euri,  Afkoop eigen risico 15 euro per dag.

 

Afhaalservise. NEW

Na veel overwegingen ben ik tot de slotsom gekomen dat veel bezoekers van het eiland veel tijd verliezen (en ergernis hebben ) met het vinden van de gehuurde auto ofwel een taxi die hen naar de huur locatie brengt. Het blijkt dat veel taxichauffeurs niet over andere talen dan Papiamento of Spaans beschikken en dat voor hen de gps een ding is dat nog moet worden uitgevonden. Bovendien rekenen ze standaard een bedrag van ca 50 USD om u weg te brengen omgerekend tellen ze dat naar 100 naf.. Veelal duurt de rit 20 minuten langer dan nodig omdat de chauffeur iedereen moet vragen naar het adres. Het vervoer dat wordt gebruikt bestaat uit overjarige dieselbusjes die zeker geen representatie zijn voor het eiland, tenzij je van dieselolie lucht houdt. Wij hebben een betere oplossing. Wij halen u af in een busje met voldoende ruimte ook voor uw bagage. Vervolgens krijgt u een rondleiding in uw gehuurde woning en uw kosten voor deze service zijn 50 naf. Uw huurauto kust u tevoren bestellen en wordt ter plaatse gebracht, als u op dezelfde manier terug wilt naar het vliegveld is dat mogelijk. De huurauto heeft u eventueel 2 dagen minder nodig. Reken erop dat een kleiner huurauto niet ingericht is voor het vervoer van bagage voor 4 personen. Een rit over het eiland met een koffer op schoot verbeterd niet het zicht. Allah genoeg keuzes, uiteindelijk horen we wel wat uw keuze wordt. Alvast Bon Bini en veel succes


Boriccar.com 

Autoverhuurincuracao.nl (beste keuze)