Curacao you Love it ? Book Today ! spa

Barbecue

Buiten eten is buiten leven. Onze woning beschikt over een ruime barbecue op gas.

Niet te moeilijk doen met houtskool of aanmaakblokjes, een druk op de knop en branden.

De barbecue heeft 4 branders en een speciale infrarood brander, Deze wordt zo heet dat een biefstuk in 4 minuten gaar is, 2 minuten aan elke kant.

Wees consequent met de barbeque, na gebruik schoonmaken en de gaskraan afsluiten is de regel.

Gebruik van de Barbecue

4 gaspitten op de bbq zijn natuurlijk niet altijd nodig. Voor 2 personen zijn wellicht 2 gassen ruim voldoende. Als alle Branders aanstaan is het wenselijk een koude zone te creeren. desgewenst door een grilpan (gietijzer) op de bbq te zetten. Veel gerechten moeten langzaam garen. Bijvoorbeeld kip wordt droog als alles te snel gaat of bruin aan de buitenkant en niet gaar aan de binnenkant. Eventueel voor wellen.! Op deze pagina staan diverse links naar gerechten voor de BBQ… Eet smakelijk.

Gerechten voor de BBQ

Feitelijk kunnen we alle gerechten op de BBQ klaarmaken. Selfs roken en stomen is mogelijk, leuk om uit te vinden hoe,,

Vis vlees kip en groentes zijn er te kust en te keur, Zoek naar niet alledaagse groentes en fruit. Een beetje exotisch mag wel,

Een professionele kok aan het werk

Voor de nidwits onder ons nog even het bakken van een gewone Sirloin Steak. Neem er de tijd voor !

Het vlees nooit in de directe vlam leggen, verkoold vlees is niet echt lekker. Oppassen met te vet vlees zoals speklappen, het druipvet is licht ontvlambaar, gebruik de grilpan daarbij.