slide4

Alles uitproberen

Lekkere dingen tegenkomen en dan in de gelegenheid zijn om in eigen keuken deze te reproduceren, Een ultiem genoegen dat vele mensen aanspreekt.

Vraag in dat leuke restaurant of gewoon langs de weg naar het recept van een overheerlijke dish, cocktail of van een batidos en geniet.

Romantisch tafelen aan de oceaan
Laat eens een kok voor u koken
De oude stad Punda

Events

Curacao kent vele events, al op 1 januari is er op Zanzibar een grote samenkomst voor mensen die precies om 12:00 uur een duik in de oceaan nemen. Het evenement wordt gesponsod door Unox en natuurlijk zijn er dan rookworsten en erwtensoep en als klap op de vuurpijl een Unox muts. Een discjocky zorgt voor de juiste stemming en het nieuwe jaar kan uitbundig van start gaan. In 2020 waren er meer dan 10000 mensen bij dit evenement ! Meer evenementen…………..

Bijzondere plekken.

Het strand van Seru Pretu is zo’n plek. Onbekend is onbemind zeggen ze, wel hier is nog een stukje ongerept strand en het bijzondere is juist het strandpaviljoen, De uitspanning en de bijbehorende botenverhuur horen aan een wel bijzondere eilander , luisterend naar de naam Captain Goodright

Video afspelen

Curacao bustour.

Een bustocht is wel het meest geschikte idee om het eiland rustug te verkennen. De dingen die u persoonlijk raken kunnen dan later worden bezichtigd of uitgevoerd. Er zijn verschilllende ritten laat u ter plaatse informeren,

Joris Baai Kitesurfen

Op veel stranden kun je niet zomaar alles doen. Het strand van Joris baai wordt bevolkt door een groep vrije windsurfers. Hun onderkomen bestaat uit een zelfbouw van aangespoelde matrialen waar zij een heus paradijsje van gemaakt hebben. ze delen dat graag met iedereen. wel je meegebrachte verpakkingmatrialen op de aangewezen plekken dumpen. Ze verkopen geen spijzen of drank dus zelf meebrengen ! Als je wil windsurfen of kitesurfen kun je met hen over een tarief overleggen.